×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic till final — SK vs. ROCCAT härnäst

1
För bara några minuter sedan stod det klart - Fnatic knep tag i den åtråvärda finalplatsen i LCS EU.
Efter tre intensiva kartor står det klart att Fnatic har tagit sig vidare till den stora LCS EU-finalen efter segern mot Alliance. Fnatic inledde matchen med att ta hem första kartan med bland annat en Soraka uppe på toplane, något som Alliance svarade på genom att vinna den andra akten. Inför den sista och avgörande kartan storspelade Fnatic och fullkomligt körde över Alliance som inte klarade av motståndet.

Vilket lag Fnatic får möta i den heta finalen som utspelar sig imorgon är i skrivande stund oklart då den andra semifinalen startar alldeles strax.

League Championship Series - Europa - Fragbite analyserar
Polen ROCCAT vs. Europa SK GamingBetta på matchen!

ROCCAT: Xaxus, Jankos, Overpow, Celaver, Vander
SK: fredy122, Svenskeren, Jesiz, CandyPanda, nRated

Tid: ~21:00 CEST

Stream: Riot Games

Matchen spelas bäst av tre.



Analys:

Linda: Även om ROCCAT har förlorat tre matcher av fyra mot SK som för det mesta känts som ett självklart lag under säsongen tror jag att polackerna kan vara riktigt vassa ikväll. Killarna har legat på topp tre i nio veckor av alla elva då de gick ner en bit. Även detta en svår match. Jag drar till med en vild chansning och säger att ROCCAT. Bara för att. En 2-1–match.

Joakim: 2-0 till SK känns för mig givet då ROCCAT under gårdagen inte vann över Gambit utan det var ryssarna som förlorade matchen genom att göra misstag på misstag. Att vinna League Championship Series är ett starkt formbesked och SK leker enkelt hem semifinalen.
Vem tror ni kniper finalplatsen?

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..