×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Veckans onsdagsfemma V.16

1
Äntligen onsdag och då är det såklart dags för veckans onsdagsfemma där vi listar veckans bästa penta, fail, ÄGD!, hybris och bubblare.
Sitter du och käkar eller har kramp i pekfingret? En hel playlist finner du längst ner.


Onsdagens Pentakill

Penta-combos är alltid kul att kolla på. Även om detta kanske är känt sedan tidigare är det så klockrent, oavsett. Tribrush, Lissandra, Nunu. Snyggt tycker vi på redaktionen!




Onsdagens ÄGD!

Shaco med väldigt låg health står och teleporterar sig hemåt. Ezreal drar iväg en ulti genom midlane som når Shaco precis när han kommit till basen. Dock hinner inte hans health att återställa sig vilket resulterar i att han får hamna högst på veckans ägd!-pall.





Onsdagens Fail

Been there, done that. Caitlyn skjuter iväg ett sniper-skott rakt mot Lee Sin som har mycket låg health. I samma veva kommer Vayne som försöker sig på att bli någon slags hjältinna och flashar in. Problemet är att Lee Sin gör samma sak. Två flash borta och en gratis kill för Caitlyn. Bäst är dock det korta skratt-klippet direkt efter.





Onsdagens Hybris

Några av er kanske minns den tidigare veckans onsdagsfemma där vi visade hur Hecarim fick lite för mycket hybris. Denna gång ser vi Master Yi som tror att han är liiiite starkare än vad han egentligen är och försöker sig på att ta hand om Baron på egen hand. Han får sällskap av en lika kaxig Blitzcrank och ja, det går kanske inte riktigt så bra tillslut.





Onsdagens bubblare:

Teemos passiva attack som gör honom osynlig kan oftast användas med fördel. Här gör han det rätt snyggt som resulterar i en kill, röd buff och en flash wastead i motståndarlaget.





För att se alla klipp efter varandra finner ni dessa här.





Vilket av klippen tyckte ni var bäst? Rösta nedan!
Har ni dessutom tips på videos med lite views som borde vara med kan ni skicka detta i ett meddelande till mig eller JoeAWESOME, skriv gärna vilken kategori ni tycker att de skulle passa in i.

Vilket av klippen var bäst?

34 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..