×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

SteelSeries med 50 000 till LoL på Birdie

1
En 50 000 kronor värdefull League of Legends-turnering, signerad SteelSeries, arrangeras på Birdie 24.
Att Birdie 24 har en total prispott på 250 000 kronor är känt sedan tidigare. Likaså även att Uppsala-LAN:et kommer arrangera en League of Legends-turnering där en femtedel av denna totala prispott, det vill säga 50 000 kronor, kommer att finnas för deltagare att vinna.

Nu står det klar att denna 50 000 kronor feta LoL-turneringen är en del av SteelSeries satsning på Birdie. Produktjättens involvering kan ses som ett signifikant skjut för Birdies esportsektion då anledningen bakom detta är ett växt förtroende från SteelSeries.

— SteelSeries har varit på Birdie i många år, vi har alltid aktivt försökt investera mer och mer i Birdie. Inför årets upplaga blev det tidigt klart med stora lokaler och en rejäl satsning för en expandering av hela evenemanget, det kändes därför självklart att investera mer. Därför är vi idag stolta att kunna presentera samarbetet med Birdie och presentera deras League of Legends-tävling, berättar Henning Christiansson, marknadschef på SteelSeries.

— Vi ser det som en kvalitetsstämpel att SteelSeries går in och säkrar upp tävlingen och prispengarna! Det kommer att bli fantastiskt roliga tävlingar! Just nu finns det plats för fler lag, men vi räknar med att det kommer bli trångt på Birdie i år, säger Andreas Östling, esportansvarig på Birdie.

Birdie 24 arrangeras i Multihallarna på Fyrishov i Uppsala i övergången mellan maj och juni. Evenemanget har plats för strax över 1000 deltagare med dator, och på plats spelas det definitivt inte bara League of Legends. Även speltitlarna CS:GO, Dota 2, StarCraft II och Orbital Gear kommer att ha turneringar arrangerade kring sig på plats, och det kommer även att arrangeras tävlingar i allt från cosplay till spelkodning. Nedan finner ni lite listad information om Birdie 24.

Birdie 24

Plats
Datum
Mängd
Multihallarna på Fyrishov, Uppsala
29 maj - 1 juni
Strax över 1000 platser

Biljettpriser

Datorplats
Besöksbiljett
ConFusion-biljett
Expobiljett (1 dag)
Expobiljett (3 dagar)
490 kronor
250 kronor
250 kronor
100 kronor
200 kronor

Turneringar på Birdie 24
Titel

League of Legends
StarCraft II
Battlefield 4
CS:GO
Dota 2
Orbital Gear
Prispott

50 000 kronor
Fyrhjuling från Dealy (Värderad 25 000 kronor)
TBA
TBA
TBA
4 500 SEK i presentkort på Alina


Denna artikel är en del av ett samarbete med Birdie.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..