×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Franska casters i årets All-Star

1
Årets All-Star-casters är presenterade — de franska youtube-fenomenen intar rollen.
Nu är det bara en månad kvar till att det stora All-Star-eventet går av stapeln i Paris. Vilka casters som kommer att rapportera från turneringen har tidigare inte varit officellt, men nu går de franska LoL-kommentatorerna Fabien "Chips" Culié och Charles "Noi" Lapassat ut med att det är de som kommer att vara aktuella för uppdraget.

Duon har bland annat varit med och castat Kings of Europe och har en framgångsrik youtube-kanal. Vill man veta mer och kan franska hittar man det officella uttalandet här.

Lolesports som driver All-Star har tidigare nämnt att det kommer att castas på franska på plats i arenan, men att de skall se över lösningen.
— The current plan is to have the venue be French but we're exploring how we can accommodate fans who attend live but don't understand the language, skriver man på sidan.
Vad tycker ni? Bör man ha engelsktalande casters på plats eller inte?

Vad tycker du om att de kör franska casters på plats i All-star?

67 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..