×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Riots planer — förändra Kassadin

1
Riot gick idag ut med att de vill börja lyssna mer på spelarna inför framtida patch-släpp. Inför 4.6 är Kassadin återigen i fokus följt av Rengar.
Inatt publicerade Riot ett officellt uttalande om att de väljer att satsa mer tid på att lyssna på spelarna när det kommer till framtida reworks och förändringar i spelet. Detta för att de skall få en klarare bild om deras föreslag på ändringar anses bidra till ett mer balanserat spelande.

Dessutom presenteras deras tankar om vad de har i åtanke att fokusera på under nästa patch som kommer att släppas. Återigen ser vi Kassadin på tapeten där Riot främst är ute efter att ge honom bättre möjligheter att starta fights. Vad man även har med i sina planer är bland annat att se över Rengars rework i förra patchen för att se hur man kan få honom att redan i ett tidigt skede i spelet kunna ge en större fördel till honom när han går in i fight.

Dock bör man ha i åtanke att detta enbart är Riots spontana tankar och att inget är bestämt än.

— Remember, these are all currently in iteration and may change at any point before we actually release the patch, skriver Riot i sitt officella uttalande.

Vad som egentligen kommer att förändras får vi se när patch 4.6 kommer ut vilket inte ännu har ett satt datum.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..