×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

URF förlängs veckan ut

1
Riot nu har gått ut med att de kommer att förlänga tiden för att kunna spela det uppskattade aprilskämtet, URF.
Det som först var ett aprilskämt från Riots sida blev till en succé, åtminstone efter vad majoriteten verkar tycka. Ultra Rapid Fire som blev ett tillfälligt nytt gamemode den första april har främst haft fokus på att boosta alla champions med 80% cooldown, vilket har gett ett effektivare och roligare spel. Nu har spelarna chansen att spela fler dagar än planerat då Riot nu gått ut med att de förlänger speltiden till och med den 13 april.

Dock har de valt att förändra vissa saker som har påverkat spelstilen lite för mycket. Detta är främst vilka champions som utöver Kassadin och Ryze som anses vara för orättvist bra jämfört med de andra, vilket resulterar i att dessa nu inte går att välja. Vill man nu spela Hecarim, Soraka, Sona, Nidalee, Alistar, Kayle eller Skarner blir det svårt då dessa är påverkade av Riots beslut.



Vad tycker ni hittils? Är det någon annan champions som inte borde gå att välja?

Vill ni veta mer eller är nyfikna på själva spelstilen
om ni inte redan läst om den så kan ni läsa en recension här.

Vad tycker ni om URF hittils?

108 personer har röstat

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..