×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Få dagar kvar att rösta fram årets All Star-spelare

1
Nu är det bara några få dagar kvar till att vi får reda på vilka två spelare från LCS EU och vilka två från den nordamerikanska motsvarigheten som kommer att åka till Paris och spela i årets upplaga av All Star.
Den 30e mars satte årets All Star-röstning igång där tittarna röstar fram vilka spelare som skall åka till All Star 2014 i Paris. Två spelare ur LCS EU, LCS NA, GPL, OGE och LPL kommer att röstas fram som de spelare som sedan kommer att blandas ihop och bilda två lag vilka kommer att tävla mot varandra i olika game-mods i spelet.

Det är bara några dagar kvar att rösta och vill man göra det har man till den 12e april på sig. På topp i LCS EU ser vi just nu vår Svenska AD-carry Martin "Rekkles" Larsson med hela 213,566 röster följt av junglaren Danil "Diamond" Reshetnikov från Gambit.
De två mest önskade spelarna i den Nordamerikanska LCS-ligan är Team Solo Mid:s "Bjergsen" följt av AD-carryn "Doublelift" från Counter Logic Gaming.



Top 3 i respektive liga just nu.


Årets upplaga av All Star går av stapeln den 8 maj fram till den 11 och spelas i Paris. Vill ni rösta går ni in här.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..