×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

LoL och SC2 på Lone Star Clash 3

1
Lone Star Clash har avslöjat den tredje upplagan av turneringen där de kommer att dela ut närmare 200 000 kronor till StarCraft II och League of Legends.
Den tredje upplagan av Lone Star Clash har presenterats, där man offentliggör att både League of Legends och StarCraft II kommer att inkluderas på evenemanget, som går av stapeln i Austin i början av maj.

Båda turneringarna kommer att ha 15 000 dollar i prispotten, motsvarande strax under 100 000 kronor, och förväntas locka en del toppnamn. StarCraft II-turneringen, som även erbjuder totalt 1 800 WCS-poäng, kommer att bestå av 16 deltagare; elva inbjudna och fem inkvalade. League of Legends-jippot kommer dock bara ha fyra stycken lag, förmodade vara topplag från challenger-scenen.

Även den nordamerikanska college-turneringen IvyLoL kommer att ha sina finaler på plats, där 5 000 dollar finnas att hämta hem. Detta, och turneringarna nämnda ovan, arrangeras den 3-4 maj i North Austin Events Center i Texas, USA.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..