×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LCS EU — Sista matcherna inför slutspelet

1
Ikväll avgörs det! Vilket är det andra laget som kommer att ta sig direkt till semifinalen? Innan midnatt vet vi hur det europeiska LCS-slutspelet kommer att se ut.
Ikväll klockan 17.00 startar LCS EU-ligans sista matcher inför det stora slutspelet. Tabellen är och har varit jämn under hela säsongen och just nu finner vi SK Gaming på en stadig förstaplats följt av Fnatic som just nu sitter i en lite osäker sits trots andraplatsen. Detta på grund av tabellens tredje lag, polska ROCCAT och kvällens matcher.
Vinner ROCCAT över Fnatic ikväll kommer båda lagen att stå med lika poäng vilket leder till ytterligare ett obligatoriskt möte för att kunna utse en vinnare. Skulle dessutom Alliance vinna båda sina matcher ikväll är får de nämnda lagen ytterligare en motståndare.

Det står klart att Supa Hot Crew och Millenium är de två lag som är tvungna att spela kvalmatcherna mot de tre lag som ligger högst i det som kan ses som League of Legends motsvarighet till Hockeyallsvenskan, Coke Zero-cup. Vilka lag det blir återstår att se fredagen den 11 april.


Torsdagen den 3 april — LCS Europa slutspel
17:00 — Europa Millenium vs. Europa SK — Betta i tipset!

18:00 — Europa Copenhagen Wolves vs. Europa SHC — Betta i tipset!

19:00 — Europa Alliance vs. Ryssland Gambit — Betta i tipset!

20:00 — Europa Fnatic vs. Polen ROCCAT — Betta i tipset!

21:00 — Europa Alliance vs. Europa Copenhagen Wolves — Betta i tipset!

Tabellen innan kvällens matcher
1. Europa SK Gaming
2. Europa Fnatic
3. Polen ROCCAT
4. Europa Alliance
5. Ryssland Gambit
6. Europa Copenhagen Wolves
7. Europa SUPA HOT CREW
8. Europa Millenium
17-10
16-11
15-12
14-12
14-13
12-14
10-17
9-18

Vilka lag som tar sig till semin och vilka som måste kämpa för att hålla sig kvar i LCS återstår att se, men se åtminstone till att bunkra upp med godis, popcorn (smörsmak!), cola, mat i mängder och sätt er klistrade framför skärmen för dessa spännande matcher.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..