×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Nya items — Patch 4.5 är här

1
Den nya patchen är här och är för många efterlängtad. Denna gång ser vi en del buffs och reducerade manakostnader. Men det som kan väcka störst intresse är de tre nya itemsen.
Loggar du in idag kan du vara beredd på att en del förändringar skett i den nya patchen som kom ut inatt. Denna gång är det främst fokus på de tre nya itemsen, Feral Flare, Aether Wisp och Forbidden Idol. Det vi även kan se är att en del champions fått buffade stats där Miss Fortune och Gragas står i rampljuset. Heimerdingers kritiserade turrets efter patch 4.4 har däremot fått en nerf. Även buggen med Blitzcranks hook tillsammans med Tresh är fixad så man inte kan hooka någon i luften när man användt hans lykta.



Blitzcrank och Thresh hook and lantern-combo



Champions


Gragas

Den öldrickande rödtotten Gragas en fått en del buffs som gör honom en del starkare i närstrid. Det kan vi främst se på hans W, "Drunken Rage" där hans nästa basic attack efter aktivering av spellen gör 20/50/90/110/140 +03 ap). Han får även en tillfällig en bonus som ger honom 8/9/10/11/12% av motståndarens health i bonus magic damage.

En annan förändring är att hans E, "Body Slam" stunnar motståndaren i en sekund efter att han med sin stora ölmage puttar iväg den. Även manakostnadena för hans spell har blivit reducerade.

Miss Fortune

På ADC-fronten ser vi att Miss Fortune fått sig en buff där bland annat hennes E, "Make it rain" har en större sloweffekt och en bättre cooldown-reducering. Hennes ulti har skjuter nu ut kulorna 6/7/8 gånger vid varje stack.


Items


Feral Flare

Feral Flare är ett renodlat jungle-item som blivit en uppgradering från Wriggles Lantern. Det som krävs är att man dödat 25 stora monster i skogen för att bland annat få en ökad attackdamage (+15), attackspeed (+35%) och som även genom sin passivitet ger +30% extra guld vid dödande av monster.. Vid aktivering kan man även lägga ut en stealth-ward med 180 sekunders cooldown som ger vision kring ett begränsat område.

Aether Wisp

Även Aether Wisp är ett uppgraderingsitem från Amplifying Tome där du sedan lgger till 515 extra guld. Den totala kostnaden blir 950 och då får du +30 i ability power och dessutom +5% mer snabbhet.

Lich Banes delar blir Sheen och Aether Wisp istället för Sheen och Blasting Wand. Dock lägger du till 850 guld för att få ihop hela itemet. Även Twin Shadows får ett omformat recept där Aether Wisp och Flendish Codex + 780 guld behövs.

Forbidden idol

Morellonomicon och Talisman of Ascension
har istället för Faerie Charm blivit utbytt mot det ny itemet Forbidden Idol. Kostnaden är 750 guld och ger både 8 i manareg var femte sekund och +10% cooldown-reducering.


För att läsa de fullständiga patch-noteringarna, ser ni dessa här.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..