×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Införartikel

TLDR; De största förändringarna på Summoners Rift inför Season 7

2
Den 7 november stänger den sjätte rankedsäsongen ner och det är dags att renovera om i spelet. Här är några av de största förändringarna på Summoners Rift inför nästa säsong.
Natten till den åttonde november stänger portarna för årets rankedsäsong och man börjar förbereda inför nästa. Som vanligt innebär försäsongen en hel del förändringar på olika sätt, inte minst inne på Summoers Rift. I år har man fokuserat en hel del på hur junglen ser ut, att uppdatera några av de främsta asassins-karaktärena och tagit tillbaka det som verkar vara mest saknat; Solo- och duo-kösystemet. Dynamic-möjligheterna i ranked kommer att finnas kvar men med en separat kö. Här finns all information om ranked-förändringarna.

Men vi får inte mycket tid på oss då den nya säsongen redan startar den sjätte december! Nedan följer en liten lättare klassisk TLDR-guide för några av de nya förändringarna.

Jungle, mastery och itemförändringar

Förädringar i junglen


• Tre nya plantor sätts ut på olika specifika ställen på Summoners Rift; Blast Cone som kan liknas en Ziggs W där man skjuts iväg en bit om man spränger den och står i området, Scryers Bloom som fungerar som Ashe's E som ger vision fram en bit på kartan och Honeyfruit som healar och ger mana när du förstör den.

• Mindre förändringar gällande campsen. Sidominionsen vid blå- och rödbuffmonstrerna tas bort. Antalet raptors ökar till sex i antalet och grompens poison är borta. Dessutom tar det lite längre tid att döda de små stenformade krugsen som nu delas upp i mindre bitar när man dödar dem tills de dör helt.

• Smitebuffsen tas bort helt som resultat av de nya blommorna på kartan. Nu ger dock alla typer av stora monster health tillbaka, alltså inte bara rödbuffen.

Ett exempel på hur den nya plantan
Ett exempel på hur den nya plantan "Blast Cone" kommer att se ut


Nya masteries och items


• Mindre förändringar kommer att ske gällande masteries men den största förändringen är i Resolve-trädet. Keystonen "Strenght of The Ages" tas bort och istället adderar man den nya; "Courage of the Colossus vilken ger en sköld när man använder någon form av "hard" crowd control.

• Aegis of the Legion, vilken är en av de större byggstenarna av Locket of the Iron Solari, ger nu längre ingen Magic Resist aura.

• Bland annat har två nya items adderas; Knights Vow och Redemption:

Knights Vow

+ Health
+ Health Regeneration
+ Armor

Passive:
Designate an allied champion as your partner. Gain armor and movement speed when near your partner, redirect a portion of their damage taken to yourself, and heal for a portion of their damage dealt.

Redemption

+ Health
+ Health Regeneration
+ Mana
+ Cooldown Reduction

Passive:
+ Heal and Shield power

Active:
Target any area on the map. After a brief delay, allies in the area are healed while enemies are damaged. Can be cast while dead.

För den som vill läsa mer och även se hur blommorna fungerar går det utmärkt att klicka sig vidare och göra detta här.

Assassin-förändringar

Assassin-gänget som får sig en update
Assassin-gänget som får sig en update

Övergripande Assassin-förändringar gällande champions

• Talon kan nu hoppa över väggar med sin nya E och har fått en ny Passive

• Rengars spells och passive får en liten uppdatering

• Le Blanc har fått en ny Q och hennes passiva blir istället en slags mark som kan detoneras av hennes andra spells

• Katarinas Q och W gör nu att hennes svärd kastas på en viss plats vilket ökar hennes movement speed och gör damage runt sig när hon plockar upp det.

• Fizzs ulti, hans haj, blir större ju längre bort ifrån honom den är castad

• Dödar Zed någon med sin ulti får han nu även en bit av deras AD till sig själv permanent

• Akali får en slags blink

• Kha'Zix får uppdaterade evolve-möjligheter

• Shacos klon droppar tre Jack in the Boxes och får fienderna att fly när den dör

• Förändringar med Ekkos passive och huruvida den slowar eller inte

Förändringar gällande stealth och övrigt

• Lethality adderas som stat vilken i princip ersätter flat armor penetration

• Osynlighet får förändringar och delas upp i "Camouflage och Invisibility" beroende på vilken typ de är av. Evelynn, Twitch och Rengar går under Camouflage medan Shaco och Wukong går under Invisibility.

• I samband med detta ändras klassiska pinkwarden till något som heter Control Ward. Den gör det möjligt att se champions som går under Camouflage men inte de som har Invisibility.

Här finns mer detaljer kring förändringarna gällande Assassins.

Ny klient, replay-system och träningsläge

Klienten får en uppfräschning
Klienten får en uppfräschning


• Klienten får en uppdatering både visuellt och funktionellt, nu kan man till exempel ändra rune pages och ändra in game-inställningarna direkt utan att gå in i en match

• Ett nytt replaysystem där du kan klippa ut och spara ner dina highlights kommer att implementeras

• Ett nytt tränings-system kommer att komma ut under kommande år där man bland annat kan stänga av cooldowns för till exempel flash, låsa sin level, frysa minion spawns och få obegränsat med guld





1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..