Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hjälp med drivrutin

Skriven av Crooked I den 4 september 2009, kl 19:27 · 42 träffar · 2 kommentarer
Hej gott folk, jag behöver hjälp med att hitta rätta drivrutiner till mitt grafikkort, står att jag har "Up to1279 MB ATI Mobility Radeon"

Förstår inte vad som menas med "up to"..

http://www.atidriverscenter.co m/index.php?id=atd134&gclid=CO jH1dO82JwCFZeD3godJ3kTIg där skall man kunna hitta drivrutinerna

Tankade hem den "driver robot" som ATI rekomenderade men de var ju inte gratis så ni är mitt sista hopp att hitta skiten :)

Vore enormt tacksam om någon vänligt själ kunde hjälpa mig.
Crooked I Old School
Amaru
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..