Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ljud stängs av, fungerar efter omstart

Skriven av JesperLundin94 den 15 september 2011, kl 18:15 · 34 träffar · 2 kommentarer
Som i topic så stängs ljudet plötsligt av och fungerar efter omstart, detta sker ofta då jag öppnar något slags program dock inte samma program och heller inte upprepande. Jag har ominstallerat drivrutiner för ljud och försökt uppdatera, dock utan resultat. Någon som har en aning om vad det kan vara?

Edit : Jag märkte att ljudet började fungera vid inaktivering av equalizer om det kan vara till hjälp,
JesperLundin94 Vanlig användare
Jesper Lundin
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..