×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Instabil uppkoppling

Postat av klinga_ den 16 Mars 2017, 14:13
1 kommentarer · 401 träffar
Tja!

Har en polare som stött på lite problem.
I hans lägenhet har han bara tillgång till ADSL, han har tidigare haft "upp till 24 mb/s" genom telia, men han lyckades inte kräma ur mer än 5 ner och 0.5 upp genom den linan. Det gjorde det omöjligt för honom att lira online (främst NHL17).
Telia hävdar att detta beror på att "tråden är för gammal".

Då fanns det ju inte mycket att göra, så han siktade in sig på ett 4G modem hos Bredbandsbolaget, ett abonnemang utan tak som han tog över av en kompis. Där lyckas han ibland få 40 ner och 8 upp, men det är alldeles för svajigt. När han spelar laggar det sällan, men allt sker med 0.5 sekunds fördröjning, vilket är ett helvete när man spelar NHL.

Någon som har koll på vad man kan göra för att det ska bli bättre? Det som jag tycker är märkligt är hur det i hans lägenhet ger mycket bättre ned/upp via telefonen än vad det gör via modemet, som väl borde ha starkare mottagare än en telefon?

Han bor dessutom väldigt nära en av masterna i stan, så bör inte ha något med det att göra.

Är rätt grön på sånt här, så om ni har tips förklara gärna så en sopa som jag förstår.

Tack på förhand!
Föregående tråd
Nästa tråd

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..