×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
12

E-sportcenter till Luleå!

Postat av namkellito-_ den 19 Augusti 2016, 19:07
18 kommentarer · 3 025 träffar
Hej alla fragbiters, det är dags att ta e-sporten till norr! Jag har spelat diverse datorspel under många år varav mestadels Counter-Strike i olika former och har alltid känt en avsaknad av e-sportevents här uppe i Norrland. Jag och en kollega bestämde oss för att göra någonting åt det så vi ska starta ett e-sportcenter här i Norrbottens hjärta, Luleå.
Vad är då ett e-sportcenter? Precis som det låter så är det e-sport i centrum av fokus, vi hade benämningen kafé från början men tyckte att det associerades med 2000-talets internetkaféer alltför mycket. Vi kommer arrangera LAN, helgturneringar, events under majors, dagligen streamad e-sport, datoruthyrning och mycket mer! Bland annat har vi alltid ett öga öppet för nya talanger som vi kan hjälpa och ge en knuff i ryggen för att få chansen att tävla i större turneringar under våran fana. Vi lanserade oss idag på Facebook officiellt så tänkte att varför inte också skriva en tråd här för att börja sprida ordet lite, vill ni ta del av våran resa och följa utvecklingen under uppbyggnads skedet av vårt företag så gilla oss på vår facebooksida idag! Utan er är vi bara en tom lokal och tillsammans kan vi bygga framtiden för e-sporten i den nordliga delen av landet också!

https://www.facebook.com/gameinnorr

Med vänliga hälsningar, Jens och Jimmie, delägare av GAME:IN.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..