×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB laggar på Crysis 3?

Postat av M!r4Ge den 4 Maj 2016, 18:06
6 kommentarer · 646 träffar
Tjena!

Jag tänkte spela Crysis 3 på min pc. På sidan http://www.systemrequirementslab.com så kollade jag om spelet klarade av optimal grafik, och det stod att den klarade av det! Här får ni min lista på vad jag har för komponenter i min dator: http://www.ladda-upp.se/bilder/steyjpwsvhrhyj/

När jag startar spelet och tar den bästa grafiken och maxar allt, och väljer upplösningen 1920 x 1080 144Hz eftersom min skärm stödjer detta, och sen startar det så ligger FPSen på runt 28-30.. (kan gå upp till 40 på vissa platser) se här: http://www.ladda-upp.se/bilder/trbxdaaqkinxcj

En video för att visa tydligare: https://www.youtube.com/watch?v=GS_pwpO8NF8&feature=youtu.be

Jag använder "Gaming Mode" i MSI Gaming APP programmet. Har inte överklockat det, då det står att kortet ska klara av spelet på max.

Frågan är nu: Hur kommer det sig att Crysis 3 laggar på min dator och FPSen är så låg som 28-30.. när det står på http://www.systemrequirementslab.com att min dator klarar av till och med OPTIMAL grafik, UTAN att överklocka några av komponenterna i min dator?

Någon som har samma problem med t.ex MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB?

Kan tillägga att jag kan ha max på allt på Battlefield 4 utan lagg, då funkar det!
Föregående tråd
Nästa tråd

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..