Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

gaming laptop!

Skriven av TorgnyMelins den 23 april 2012, kl 17:20 · 97 träffar · 25 kommentarer
Tjenare!
har sökt i forumet men har inte hittat va jag sökte. Det är så att jag letar gaming laptop för runt 10k-15k och har hittat en: http://www.webhallen.com/hardv ara/140458-msi_gt683dxr-649ne- i7-2670qm-8gb-1tb-15.6-gtx_570 m-bt-win_7_hp
men e det för omoderna saker i den? e inte med alls i vad man ska ha nu så kom gärna med tips!


kolla på den toshiba qosmio x770 120 som var på extrapris på komplett men såg att den var borta nu, e det någon som har erfarenhet om dom qosmio är bra?


ha de /torgny
TorgnyMelins Vanlig användare
Torgny Melins
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..