Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WoW Dk Transmog

Skriven av Mekrah den 22 maj 2013, kl 19:06 · 283 träffar · 5 kommentarer
Hejsan alla 30 slakare, nu är det så att jag är ute efter ett coolt transmog till dk's. Jag är en Undead DK och jag har testat googlat men det kommer bara upp värdelösa förslag, jag skulle vara tacksam ifall någon kunde linka eller dylikt till ett snyggt transmog som inte är för svårt eller alldeles FÖR lång tid att skaffa.
Mekrah Vanlig användare
Filip Rosell
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..