Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Steam spelen laggar hela tiden!

Skriven av kunipeN den 12 oktober 2008, kl 22:01 · 293 träffar · 6 kommentarer
Problemet är att _ALLA_ mina steam spel laggar, det började med att jag satte på datorn, och satte på CS 1.6 och då laggade det för fullt, hade cirka 300 ms på alla servrar, så jag tänkte att min bror kanske laddar ner?
Men nej, jag startade om datorn, installerade om steam, väntade 2 veckor av någon anledning.
Startade steam igen, och CS 1.6 laggar, DoD laggar, CSS laggar, DOD source laggar.

Laddade även ner massa random spel för att se om de laggade på steam, ett spel vid namn Zombie Panic! Source och Age of Chivalry, alla dem laggar, så jag tänkte att det kan vara mitt internet, men när jag loggar in på wow har jag max 70 MS, så det kan inte vara det.. Dessutom så är internet inte segt någonstans..

Snälla hjälp mig.. fett segt när man sitter här på lan så laggar alla spel.

Diskussion;
Vad tycker ni om steams spel?
kunipeN Vanlig användare
Matt
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..