Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Minecraft - Lan

Skriven av c3m0t den 3 november 2010, kl 15:34 · 154 träffar · 19 kommentarer
Tjenare , det blir lan imorrn och vi undrar om man kan spela på en minecraft lan server utan att öppna routern när man lanar om ni förstår vad jag menar. Det är bara jag och mina polare som ska kunna joina servern och vi orkar inte öppna routern , ingen kan de för den delen heller.


/ Tack på förhand
c3m0t Vanlig användare
Anonym
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..