×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

The Napoleonic Wars Role Play Server

Postat av Kirk den 13 Juli 2017, 06:29
0 kommentarer · 391 träffar
Tjenare gubbar, dags att rekommendera ännu en grej. Denna gång en server i spelet Mount & Blade: Warbands DLC Napoleonic Wars. Det går inte att undvika att uppfatta att det finns många nordiska spelare i M&B då det genast märks av i chatten men också när man kollar på nationaliteterna i adminteamet.

För de som inte har någon aning vad Mount & Blade: Warband handlar om så är det ett sandbox slash RPG-spel som utspelar sig under medeltiden och som har både ett enspelarläge i form av en kampanj, och flerspelarläge som erbjuder en mängd olika klassiska lägen så som TDM, DM, CTF, men också spelarskapta lägen som JB och RP på servrar upp till 250 spelare.

DLCn Napoleonic Wars lägger till napoleonkrigen i flerspelarläget, vilket innebärt att spelet har blivit ett populärt tillhåll för klaner och regementen som ägnar sig åt tournament och evenemang mot varandra, men också öppna servrar som The Napoleonic Wars Role Play Server, där ett stort adminteam sköter om och anordnar öppna, men ändå strategiska strider och evenemang dygnet runt på en oftast fullproppad server. Det främsta NWRP har att erbjuda i kontrast till övriga servrar är en plats som har lag och ordning, men som dock också erbjuder dissidenter och andra utsatta grupper en fristad, där det är tillåtet att samtala fritt i allra högsta grad.

Spelet är ofta på rea under sommaren på Steam och GOG och fastän spelet är föråldrat så är det fortfarande ett kap. Spelet är alltid i topp 20 med flest spelare på steam under dagarna och dess dedikerade moddare har utgivit mods från både Sagan om Ringen och Game of Thrones-universumen, men också historiska mods som L'aigle.

Välkomna!

Vår sajt: http://www.59th.eu
Vårt forum: http://www.59th.phy.sx
Vår steam grupp: http://www.steamcommunity.com/groups/officialnwrpcommunity

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..