×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

HoN-proffset fUzi död tillsammans med euni?

Postat av unit4rd den 13 Juli 2014, 14:02
67 kommentarer · 11 192 träffar
Verkar som att BMG spelaren fUzi och den lite mindre kända gamingtjejen euni är dom 2 som hittats döda i ett hotelrum. Riktigt tråkiga nyheter men verkar vara sant, dock ska vi inte tro något innan vi får en riktig konfirmation. Diskutera vidare och försök hålla det på en mogen nivå.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19208619.ab
"Hotellets städerska fann de livlösa kropparna under torsdagseftermiddagen vid 15-tiden. Det handlar om en kvinna, född 1986, och en man, född 1995. Mannen är bosatt i Luleå. Kvinna kommer inte från trakten."

https://www.flashback.org/t2407818
"Ja, killen var professionell HoN-spelare och jag vet att han tjänat mycket pengar på sitt spelande. Han var ingen pundare och han var heller inte sucidal. Han var en glad och fin kille med planer inför framtiden. Jag vet att han sagt att han velat testa ecstasy bara för att testa nån gång i livet och jag tror att han beställde något från internet som var typ ecstasy men att det var något väldigt, väldigt fel med det han fick och det slutade så här. Så alla som spekulerar kan utesluta att han var en pundare och till 99% kan man utesluta självmord också. Tjejen vet jag ingenting om men jag ser inte varför hon skulle vilja döda honom, han är ingen jag kan se att nån skulle vilja döda.

Ni som har attityden att "pundare får skylla sig själva" eller "såhär går det" borde genast dra här i från. Ni vet ingenting om honom och oavsett så är det sjukt lågt att prata illa om människor som är döda. Det finns alltid folk som älskar och har känt en människa."

http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?540714-BMG-Fuzi-is-unfortunately-dead&p=16122759

euni f.ö. är inte ifrån Sverige utan USA, men det ska ha varit mannen som köpt drogen/drogerna i Sverige som sägs vara "Eagle".

Åldern i nyheterna stämmer, proffsspelare har konfirmerat på HoNs forum så allt låter väldigt sant.

67 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 67 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..