Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

HoN - Login failed: Connection failed

Skriven av anderssooon den 9 september 2011, kl 11:55 · 495 träffar · 256 kommentarer
Som topic lyder så får jag meddelandet "Login failed: Connection failed" så fort jag försöker logga in på HoN. Jag vet inte riktigt varför, det kan ha med att göra att de patchar(!?), fast jag har haft liknande problem i ett par dagar nu. Eller så har det någonting med VeriSign att göra (mailade för två dagar sen och dem skulle fixa min "blockade ip" via VeriSign sa dem).


Hur som helst undrar jag om någon har nåt tips? Det kanske fungerar om man byter ip, isf, hur gör man det?


EDIT: Matchmaking är nere för mig och mina "polare", vi lanar. Antar att det är samma för alla?
anderssooon Vanlig användare
Jocke Andersson
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..