×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Fragbite masters kvalsystem?!

Postat av FYR den 7 Mars 2014, 18:51
6 kommentarer · 1 017 träffar
Jag är ingen som brukar klaga och är vanligtvis väldigt förstående när admin måste ta svåra beslut, men det här med fb-masters är ganska skevt.

Systemet med "de första som mailar får spot" kan jag förstå och acceptera, men när admin sedan helt plötsligt ändrar reglerna och bara tar in lag som "utmärkt sig i föregående kval". Tanken är väl att de bästa ska få chansen, men detta fallerar när det egentligen bara handlar om med hur tur man hade i bracket-lottningen i tidigare kval. Vi har fått spela 1 av 4 kval där vi mötte USSR första matchen och då är det svårt att "utmärka" sig och därför får man inte spela fler kval.

Samtidigt tycker jag att väljandet bland lag får bestämma lite för mycket:
Här har vi 2 lag som tydligen utmärkt sig så bra så dom får spela med 2 respektive 3 RAKA FÖRLUSTER i tidigare kval: http://binarybeast.com/player/122333 & http://binarybeast.com/player/64221

För att inte räkna med de lag som skickat ett meddelande på steam/irc och på så sätt kommit med i turneringen.

Tack och hej.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..