×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Den här grabben som anklagar alla för fusk

Postat av OriginalTarzan den 28 Juli 2016, 00:52
18 kommentarer · 1 591 träffar
Dan M. Vad är detta för pajas? För er som inte vet vem det är så är det en kille som laddar upp dussintals videos på youtube där han förklarar hur alla fuskar, främst proffsspelare som NBK, Edward, Flusha osv.

https://www.youtube.com/watch?v=zjnoi6lHYXs (Flusha drar siktet på motståndaren)

https://www.youtube.com/watch?v=wic52UD6dq4 (Enligt den är Dan så lockar Krimz på huvudet, något som inte stämmer)

https://www.youtube.com/watch?v=CP9CtAtHHmk (Byali "lockar")

Alltså, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser dessa klipp. Att han själv tror på det han säger är ju ett mirakel i sig, men något som är ännu sjukare är att communityn börjar fanboya denna sopa och ger han luft. Han lägger upp så mycket dynga som _VERKLIGEN INTE_ är fusk. Nog för att det säkert finns ett och annat rötägg som fuskar på något sätt i High Tier-scenen, men de videos som denna Dan lägger upp är många helt sjukt dåliga. Vissa känns bara som att han lägger upp för att få fortsatta views och fame på proffsens och communityns bekostnad. Han verkar inte vara speciellt duktig på spelet med tanke på hur mycket basic saker han callar fusk på.

Nog om mina tankar om denna sopa till individ. Över till er, kolla gärna igenom några av hans videos och kommentera sedan era egna tankar.

Over n' Out/ Kungen i Djungeln
Föregående tråd
Nästa tråd

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..