×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
0

Handgrepp/fingergrepp på musen

Postat av Gudeen den 1 April 2015, 02:43
6 kommentarer · 817 träffar
Som topic lyder, vilket slags grepp håller ni på musen när ni spelar??
Palm grip? Claw grip? Fingertip?
Mer specifikt, hur har ni era fingrar placerade?
En del personer har tummen, pekfingret och långfingret placerad vänster om skrollen medans många andra bara har tummen och långfingret vänster om skrollen.

Om jag ska ge exempel på ett känt ansikte som hade ett litet annorlunda fingergrepp gentemot alla andra måste ändå få bli legendaren HEATON
Bild: http://imgur.com/j53MDPX

Har själv försökt bara för kul att hålla på hans sätt och hur han bär sig åt att få lillfingret i mellan långfingret och ringfingret är bara för galet! Helt omöjligt :-)


Gentemot många andra håller jag på ett väldigt speciellt grepp!

Min tumme har jag längst fram på sidan av musen (Claw grip) vilket betyder att mina fingertoppar är över musens "slut", med andra ord krokar jag fast mitt pekfinger och långfinger vid musens "slut" så att fingrarna blir böjda. Mitt ringfinger och kortfinger är också helt böjda så att musmattan vidrörs.
Eftersom jag håller som jag gör hoppar jag med pekfingret vilket är väldigt skönt för mig. Stämmer det att många hoppar med långfingret?

För att ni ska få en större förståelse för hur jag håller har jag därför tagit två bilder från båda sidorna av min mus.

http://imgur.com/rGl7otb
http://imgur.com/QPsUclT

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..