×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Söker två gamla lan-klipp

Postat av wadsten den 11 Juni 2016, 00:41
3 kommentarer · 756 träffar
Helluj!

Letar efter två olika urgamla klipp från 1.6-tiden, skulle någon känna igen och till och med kunna länka dessa så skulle det uppskattas.

Klipp 1; Det är filmat bakifrån på något lan, där två snubbar hoppar in med stolarna samtidigt och sedan säger "wow synkat inhopp" eller något liknande. Oklart om det rör sig om amatörer eller om det är från den dåtida proffsscenen.

Klipp 2; Det andra är ett klipp från troligen en lagintervju efter någon match på okänt lan där hela laget sitter på stolar och killen längst till vänster sitter och håller sin arm på typ en hög montervägg. Under intervjun så sitter han och spänner armen flera gånger och sneglar på den för att kolla hur biffig han ser ut, samtidigt som han är helt frånvarande från intervjun.

Är det någon som känner igen något av dessa och kan ha en aning om vad det är ifrån, eller ännu bättre, ha en länk så vore det fantastiskt imponerande.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..