Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Ny 1.6 map på gång.

Av mayday12 den 13 april 2012, kl 03:15 · 86 kommentarer · 317 träffar
Har börjat mappa igen, söker kontakt med andra som mappar att diskutera mapping och hjälpa varandra. PM mig.


Här är mappen jag håller på med för tillfället. Alla synpunkter på förbättringar och idéer uppskattas. Detta är den andra seriösa mappen jag skapat och förhoppningsvis kommer den göras färdig fullt ut, ofta rinner ju banor ut i sanden men denna är 85 % färdig, ska självklart byta ut texturerna, förmodligen till egna, även egna ljud, egen skybox och modeller, kan inte allt än men meningen med att göra detta är att lära sig.


Bilder:


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9455.jpg


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9457.jpg


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9459.jpg


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9458.jpg


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9460.jpg


http://ladda-upp.se/files/2012 /b9461.jpg


De rosa platserna är som alla mappare känner till en plats där jag inte satt någon textur på än. Är verkligen inte nöjd med de texturer som används för tillfället så ska göra egna. Men är absolut inspirerad av cs_backalley som är min favorit bana då den har en stämmning som jag gillar, den känns levande och realistisk. Jag hoppas mapen är färdig till sommaren ungefär. Det är väl de egna texturerna som kommer ta tid då jag aldrig gjort det innan, skyvboxen ska inte vara så svår att göra men vet inte än. Är dock redan sugen på att bygga något annat, om man bygger stadsmiljö så blir man sugen på att bygga natur med klippor och saker så nästa blir väl något sådant.


Kan langa fler bilder om så önskas.
Min förra map:


http://ladda-upp.se/data/topkf yosqvilrr


Det är en mini version av de_aztec.


Kan laddas ner här: http://www.club-cs.com/downloa d-de_aztec_mini_v2.zip-p-count er-strike--maps-cs--maps-de--a .html


Gjorde den runt 2005, har legat på nätet ett bra tag men tar med den här endå då jag inte har någon annan bana att visa upp än då jag inte mappat på många år och inte gjort fler banor som blivit färdiga mer än denna. Tyvärr är cd-skivan med .rmf filen trasig annars hade jag rättat till en bugg som finns på banan samt förbättrat den rent allmänt men det är bara en brush som ligger fel med 1 unit och är inget man märker. Tycker det är en bra 2on2 bana i alla fall.
mayday12Vanlig användare
← Föregående tråd
Nästa tråd →

86 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..