Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

hjälp! lock i örat :@

Skriven av bNt den 13 mars 2011, kl 09:22 · 476 träffar · 16 kommentarer
Tjena boys 'n girls, har ett litet problem här.


Har varit sjuk, i förrgår hade jag feber osv, och igår var jag fortfarande snuvig.


scenariot:


Jag tog en dusch på kvällen/natten mot idag, satte mig i sängen och jag hade lite lock i öronen så tänkte tryckutjämna, så jag utjämnade lite och det blev bättre, tyckte inte det var riktigt bra så jag gjorde det igen och fick ett sjuhelvetes lock på vänster öra som vägrar släppa. Bara sovit 6h inatt, kan inte sova mer pga det och jag hör som en jävla åsna på vänster öra, helt sjukt.


Vad har hänt? Har jag fått vätska bakom trumhinnan pga att jag nyss hade duschat och tryckutjämnat på något sett? Är det en vaxpropp?


Vad ska jag göra? Någon som haft liknande erfarenhet och kanske kan hjälpa till?


Jag har tryckutjämnat, "tuggat", gäspat, etc men det går bara inte :/


Diskussion: vad tycker ni om lock i örat?


EDIT: nu kan jag inte ens tryckutjämna vänster öra..


puss på er.
bNt Old School
BNTLOL , Norrland
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..