Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Idrottslektion LEKAR

Skriven av noves den 30 november 2010, kl 19:49 · 576 träffar · 19 kommentarer
Hallå mina barn!


Nu är det så att jag ska ha hand om en idrottslektion för klassen.
Jag går andra året på gymnasiet. Eftersom att slänga ut en boll och låta kamraterna spela fotboll inte tyder på mycket ledarskap vill ajg ha något som kan visa att jag är en bra ledare. Jag vill helst ha massa olika roliga övningar, så att kamraterna blir trötta men att de också har kul. Hjälp mig mina barn! Kan ni några bra lekar eller övningar man kan ha?!
noves Vanlig användare
Alex , Jkpg
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..