Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Vattkoppor som vuxen

Skriven av SurgencyLol den 8 november 2010, kl 07:32 · 871 träffar · 26 kommentarer
Igår så vaknade ja upp och insåg att ja hade fått en väldigt trevlig present av mina små bröder som har fått vattkoppor från sitt Dagis..
Så är det nån här på fragbite som har fått vattkoppor som vuxen? Vill veta hur fort ja kan vara tillbaka på jobbet och hur pass sjuk ja borde förvänta mig att bli.
Vänder mig till fragbite då ja inte vill ha nån läkares råd som finns på google, utan någon som verkligen kan berätta utifrån sina egna erfarenheter ;)


Är 20 år btw..
Over n Out
SurgencyLol Old School
kim
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..