Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Vattkoppor som vuxen

Av Slamcakez den 8 november 2010, kl 07:32 · 26 kommentarer · 2 337 träffar
Igår så vaknade ja upp och insåg att ja hade fått en väldigt trevlig present av mina små bröder som har fått vattkoppor från sitt Dagis..
Så är det nån här på fragbite som har fått vattkoppor som vuxen? Vill veta hur fort ja kan vara tillbaka på jobbet och hur pass sjuk ja borde förvänta mig att bli.
Vänder mig till fragbite då ja inte vill ha nån läkares råd som finns på google, utan någon som verkligen kan berätta utifrån sina egna erfarenheter ;)


Är 20 år btw..
Over n Out
SlamcakezOld School
Olle
← Föregående tråd
Nästa tråd →

26 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..