Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Habbo Hotel (Retro)

Skriven av ThaMarre den 26 oktober 2010, kl 16:52 · 717 träffar · 30 kommentarer
Tjena!


Kom nyss på Habbo Hotel, retro! När jag va liten så byggde jag på detta coola casino etc, eftersom man började med mycket pengar. Någon som vet hur man gör sitt eget habbo retro hotel snabbt och enkelt? Jag skulle vilja ha alla coola rares som är värda helt mkt och sånt, är det svårt? Sen så att man ska kunna bygga genom att sätta mynt, sen bord och växter så det kommer typ i varandra, bild på det ; http://data.fuskbugg.se/dipdip /_habbo.bmp


Tacksam för svar! :)
ThaMarre Vanlig användare
Marre , Malmö
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..