Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mystiska filmer

Skriven av pytonorm den 20 juni 2009, kl 21:53 · 285 träffar · 22 kommentarer
Hej allesammans. Söker ett par nyare mystiska filmer. Inge deckare men lite mer "In the Valley of Elah" och en annan film då en gubbe mördar sin fru och arresteras med mening då han leker med polisen i utredningen då han vet att de inte har något bevis. Kommer bara inte ihåg titeln. Men ett par spännande, mystiska filmer tack! Inget skräck utan mer action/thriller

Film?

20 personer har röstat
pytonorm Vanlig användare
lol boll, Sthlm
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..