Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Skönhetsidealet för en tjej.

Skriven av Bitchen den 14 juni 2009, kl 22:46 · 466 träffar · 172 kommentarer
Jag har uppfattat det som att ni killar egentligen inte gillar tjejer som har stora bröst och långt blont hår utan egentligen så är era favoriter de som är så naturliga som möjligt med lite smink. Jag blir ganska förvirrad; media säger si, vissa säger så och andra säger ingenting.

Så... Därför vill jag fråga er killar hur er drömtjej ser ut både uteseendemässigt och som person. Hur vill ni ha era tjejer helt enkelt :)
Bitchen Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..