Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spricka i revbenet?

Skriven av Luke the Duke den 21 maj 2009, kl 14:38 · 123 träffar · 16 kommentarer
Tjena!

När ja tränade thaiboxning för två veckor sen lyckades jag med att få en spark mot revbenen, inte överdrivet hård men killen som ja sparrades mot hade inga benskydd. Det gjorde inte överdrivet ont och ja tränade redan nästan vecka. Nu känns det i revbenet när ja skrattar, hostar, tar djupa andetag eller ligger på det. Det är ingen farlig smärta och jag kan ligga på revbenet utan att tycka att det göt särskilt ont, men känns gör det helt klart.

Nu undrar jag om ja kan ha fått en spricka i revbenet alternativt brutit det och om ja måste pallra mig iväg till sjukhuset eller om det inte finns nåt man kan göra åt det.

Tacksam för alla svar :)

Mvh Lukas.
Luke the Duke Old School
Lukas
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..