Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Riccardo Campogianis mördare (?)

Skriven av ela re! den 21 oktober 2008, kl 08:30 · 702 träffar · 170 kommentarer
Halo,


Tänkte lite på bråket som ägde rum, för jag vet inte hur länge sedan nu. Där en 16 årings liv fick gå till spillo för något löjligt tjafs.


En av de inblandade var ju från en högst förnäm familj. Bonniersläktet om jag inte missminner mig.


Men vad hände, vad fick snorungarna för straff, vad gör dem idag, hur ser livet ut för dessa personer idag?


Någon i Stockholms finare del som kanske har någon insiderinformation?


Jag kände ingen. Men det är alltid tårkigt när livet tas fårn någon. Synnerligen när en såpass ung person ska få bli offer. Tänker på hans vänner, att mista en god vän. Jag hyser all respekt för er.


R.I.P. Riccardo.
ela re! Old School
Niklas , Stockholm
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..