Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Western Union avgifter

Skriven av zunzet den 22 december 2007, kl 17:14 · 133 träffar · 7 kommentarer
Hallå =)

Ska nu beställa lite saker från utlandet och det skall ske genom Western Union. Ser att man kan göra online-betalning och WU tar 130kr för detta, undrar om någon vet om det är en mindre kostnad hos ett ombud? Hittar dessvärre ingen information om det på deras hemsida eller FAQ.

Tacksam för svar
Mvh. Arash
zunzet Old School
Jonas Gustavsson, Kalmar
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..