Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Laxeringsmedel ;D

Skriven av Rimmaren den 15 februari 2006, kl 17:01 · 444 träffar · 25 kommentarer
Vi har tårttävling på fredag och jag och några kompisar tänkte hälla ner laxeringsmedel i vår tårta. Någon som vet var man kan köpa laxeringsmedel på pulver eller ngt, vi köpte sånt man stoppar upp i arslet idag, men det kanske är farligt att äta. Aja skulle bli glad om någon sa vart man kunde köpa och vad det hette.
Rimmaren Old School
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..