×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-8

Månens diameter endast 110 km = Månens kärnskugga under solförmörkelser !!!

Postat av Hare Krishna den 21 September 2017, 01:03
95 kommentarer · 3 085 träffar
MÅNENS DIAMETER ÄR ENDAST 110 KILOMETER !!!

BEVISAS AV MÅNENS KÄRNSKUGGA UNDER SOLFÖRMÖRKELSER


Månens diameter är alltså ca 32 gånger mindre än vad astronomerna påstår, dvs ca 110 kilometer i diameter, inte 3 476 kilometer som är det vi felaktigt får lära oss!

Detta bevisas av att bredden på kärnskuggan som passerar jorden under solförmörkelser brukar ligga på så lite som 110 kilometer. Ett objekts storlek kan nämligen aldrig överstiga skuggan som den orsakar. Alltså kan inte månens diameter överstiga 110 kilometer!

https://www.youtube.com/watch?v=sU97ZzdS7O8



Med tanke på att astronomerna har helt fel om månens storlek, så kan vi vara säkra på att de har fel även vad gäller avståndet till månen.

Månen hävdas befinna sig på ett medelavstånd av 385 000 km från jorden. Men med tanke på att man med en handkamera som Nikon Coolpic P900 kan zooma in detaljer på månen med utmärkt bildskärpa, så torde inte avståndet till månen överstiga 12 000 km, vilket vi får om vi dividerar 385 000 med 32.

https://www.youtube.com/watch?v=3rzt6U08gzM



I ljuset av detta, torde Flat Earth-rörelsen ha rätt, när de hävdar att solen är mycket närmare och mycket mindre än vad som basuneras ut av dagens så kallade astronomer.


Matematiska bevis för att solen befinner sig väldigt nära jorden:

https://www.youtube.com/watch?v=eAOkg_dHNDM




Att jorden är platt och rund som en pannkaka är något som vinner stort gehör i världen för närvarande. Här kan ni ta del av en massa vetenskapliga bevis för att så föreligger:

https://snilleblixten.net/2016/09/30/jorden-ar-platt-bevisas-nu-av-laserexperiment/



TILL DISKUSSION:


Kan någon ge oss nån förklaring till hur bredden på månens kärnskugga under solförmörkelser kan vara så lite som 110 kilometer i diameter, om månen nu är 3 476 kilometer i diameter...

Lyckas ingen med detta, så får vi nog enas om att månen de facto inte är mer än 110 kilometer i diameter!




Må frid, lycka och Gudskärlek råda och äga er, önskar jag er alla av hela mitt hjärta, själens och Översjälens boning, Guds lokaliserade immanenta aspekt, den Helige Anden, Samvetets röst – Herren vare med er!

Aum, Om tat sat, Hare Krishna

Eder evigt tillgivne,
Fick en Snilleblixt

95 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 95 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..