×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
-6

Idioter som fastnar för underhållning

Postat av Jokern 90's v10 den 25 Augusti 2016, 04:41
19 kommentarer · 1 017 träffar
Tänk noga nu folket! Känner ni inte alls hur underhållningen påverkar ditt tänkande i detta systemet? Jag pratar om mind control. Känner ni inte hur det distraherar oss från sanningen? Vi alla kan enas om att det stämmer väl med tanke på hur glada vi är när vi spelar spel, kollar på film, serier och idrott osv osv right? Dessa saker dvs underhållningen får oss att inte tänka på saker som händer runt om oss. Att sitta och spela snacka, skratta med grabbarna får oss att tänka life is good right? Japp, tänkte väl det.

Här får vi lyssna på William Cooper som förklarar hur det ligger till och jag kan inget annat än hålla med om hur korkat det är: https://youtu.be/SnH4OgGY2s0

Här är en video jag visade upp här på forumet inte för så längesedan inkluderar Cooper med: https://youtu.be/fxiFdstu6H8

Det är riktigt korkat när man tänker efter. Vad håller vi på med egentligen? Det är ingen teori längre. Det var teorier back in the days innan det blev till en verklighet som vi ser men ändån väljer att blunda för det eftersom folk är rädda för förändringar. Man accepterar skit för att man inte vågar gå djupare ner i skitet.

Tankar kring detta?

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..