×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Billigaste Teamspeak!!!!

Postat av trezz- den 28 Augusti 2015, 12:07
18 kommentarer · 1 208 träffar
Hallå! Har en gigabit host som jag säljer teamspeak 3 servrar med 32 slots 10$ / year och undrar om de fnins någon som skulle kunna styra ihop en hemsida till det o boka ifrån eller info eller så?

För o skapa diskussion, vad finns det för tjänster idag som är så billiga som nästan gratis (10$) per år för en egen stabil ts3 server som är hostad i sverige?

Kan du göra ett skript som går att lägga till / ta bort servrar i webbläsaren för en admin ? Annars får det räcka med information i html och sätta upp alla via putty i unix men vet det ska gå om någon är villig.

Och somsagt, tror ni det är till intresse för det priset? Ska det vara lite dyrare? Ska man få 1GB Ftp-server gratis med köper av ts3 server? Eller mer? Vad tycker ni? En hemsida med information är ju viktigast att få upp först såklart så jag kikar PM om någon är intresserad.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..