×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Hur får ett vin sin smak?

Postat av FS_Shark den 22 Oktober 2014, 20:56
6 kommentarer · 1 861 träffar
Hur får de olika vinerna sina olika smaker?

Här är beskrivningen av vinet Monti Garbi Ripasso (5328).
"Kryddig, något utvecklad smak med inslag av fat, torkade körsbär, vanilj, jordgubbar och kanel. "

Hur gör man för att se till så att man får ett vin att smaka exempelvis kanel?
Låter man vinet lagras på fat tillsammans med de smaker man önskar att druvorna ska ta till sig?
Föregående tråd
Nästa tråd

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..