×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
2

Åsiktsfängelset

Postat av Herr Blåfågel den 27 Augusti 2014, 22:10
10 kommentarer · 645 träffar
Kära samhällsmedborgare

Ett mörkt moln ligger över oss. Molnet är inte synligt men kan höras och förstås. Molnet kväver våra tankar, våra egentliga åsikter. De kallar det demokrati men det är snarare en diktatur, en demokratur, en åsiktsdiktatur.

I detta åsiktsfängelse spelar makten schack och vi är en av pjäserna, och det är bara tillåtet att kolla nedåt. Media är medlet som skall visa oss, men istället styr oss. Media är vår tids religion, vi ska tycka så, inte si, för det är fel och konsekvenserna får du äta upp.

I stadshusens fikarum tycker man inte något, åsikten är en höjd blick och ytterligare en tugga av tårtan som chefen bjuder på.

Många förstår inte. De gör sitt och nöjer sig med det, utan att tänka på vad som kommer ske om molnet i framtiden förvandlas till gas.

Kära fragbiteare

Vi måste ta oss ut, vi måste agera, våra generationer måste göra något. Låt oss vara upplysta, låt oss förgöra den politiska korrektheten för gott, låt oss ta tillbaka våran tankefrid!

diskussion: Sverige - åsiktsfängelset.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..