Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ekvation

Skriven av rogerinrogerut den 9 oktober 2012, kl 17:51 · 204 träffar · 4 kommentarer
tja alla 40 slakare. Håller på med en rätt dryg ekvation och behöver er hjälp. Har lite problem med det och när det kommer till kritan är jag inget stjärnskott. I alla fall vore schysst om någon kan hjälpa mig med detta!


Ett rederi ger 30% rabatt till studerande. Vid en överfart var 245 personer ombord på färjan, varav 55 var studerande. Rederiet fick in 47 985 kr i biljettavgifter. Hur mycket betalar en studerande för överfarten? Lös uppgiften med hjälp av en ekvation.


Är detta rätt sätt att räkna ekvationen på?

245 - 55x = (47985 / 0,7)
rogerinrogerut Vanlig användare
Roger Rogersson
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..