Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sprit i tyskland

Skriven av Caprice Kir den 30 september 2012, kl 22:06 · 131 träffar · 6 kommentarer
Yo boys


Ska dra till tyskland om 3 veckor och se fotboll. Jag undrar bara hur billigt det är med spriten egentligen? Vad får du en liter jäger för? en sjuttis absolute typ? Lite minttu? Och vart är det billigast? Mataffärerna? Skulle va nice om nån kunde säga va de kostar i euro typ :)


pCe
Caprice Kir Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..