Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mediamarkt, Returrätt?

Skriven av akidoHD den 6 april 2012, kl 02:24 · 300 träffar · 4 kommentarer
Köpte mig en skärm från mediamarkt för 30dagar sen. Har redan märkt 5-7 döda pixlar som inte har fungerat att "massera" bort.
Kvittot säger


"Kvitto gäller som garanti, öppet köpet i 30dagar med org.kvitto, produkt & förpackning i nyskick"
Allt det har jag.


Ska jag utan problem kunna åka till mediamarkt idag och säga att jag vill ha tillbaka pengarna för jag inte är nöjd med produkten?
akidoHD Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..