Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

P12 att säga P12?

Skriven av poppe__ den 29 mars 2012, kl 14:34 · 228 träffar · 54 kommentarer
Bara jag som tycker att det är "p12" att kalla personer/osv för p12? Jag menar.. när jag ser nån tuff 15-åring (ibland även äldre tyvärr) kallar någon annan p12 så ser jag det som om det är "tuffingen" som är p12, som inte riktigt vuxit upp ännu imo, är det någon sorts fas eller? Har aldrig någonsin själv kallat något/någon seriöst för p12.

Jag kan inte vara den enda som tycker detta eller?

EDIT:
Påpeka att jag är 17, fyller 18 i år.
Om det är någon som undrar.

Omoget och säga P12?

140 personer har röstat
poppe__ Vanlig användare
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..