×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Forumtråd

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

100kg Bänkpress reps?

Övrigt Postat av cowhat den 29 Mars 2012, 13:29
123 kommentarer · 1 340 träffar
Hur många repetioner kan FB:arna göra på 100kg Bänkpress? Vem gör flest? Vem är den brutalaste bänkaren? Det är sådant man funderat på mången gång men aldrig fått ett svar på! Därför utlyser jag nu tävlingen Fragbites starkaste bänkare! Lasta på 100 pannor på stången och reppa loss så mycket du kan på 100kg bänkpress! Då jag startat tävlingen börjar jag med ett bidrag från mitt eget gym!


http://www.youtube.com/watch?v =04xXw7Or0DQ


Ner till gymmet och filma och upp med filmen här! Vinnaren utses 20:e April och erhåller ett hemligt pris! Kommer själv delta och lägga upp ett eget bidrag i April. Regler: Ner till bröstet med stången och fullt uträtarmar på varje repetition, ingen bänktröja. Säg fragbite eller nåt i klippet så vore det kul.

123 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 123 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..