Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

100kg Bänkpress reps?

Skriven av cowhat den 29 mars 2012, kl 13:29 · 524 träffar · 123 kommentarer
Hur många repetioner kan FB:arna göra på 100kg Bänkpress? Vem gör flest? Vem är den brutalaste bänkaren? Det är sådant man funderat på mången gång men aldrig fått ett svar på! Därför utlyser jag nu tävlingen Fragbites starkaste bänkare! Lasta på 100 pannor på stången och reppa loss så mycket du kan på 100kg bänkpress! Då jag startat tävlingen börjar jag med ett bidrag från mitt eget gym!


http://www.youtube.com/watch?v =04xXw7Or0DQ


Ner till gymmet och filma och upp med filmen här! Vinnaren utses 20:e April och erhåller ett hemligt pris! Kommer själv delta och lägga upp ett eget bidrag i April. Regler: Ner till bröstet med stången och fullt uträtarmar på varje repetition, ingen bänktröja. Säg fragbite eller nåt i klippet så vore det kul.
cowhat Old School
Fredrik Bäckström
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..