Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Formatera om datan utan W7 skiva?

Skriven av xebbish den 6 mars 2012, kl 19:59 · 170 träffar · 10 kommentarer
Tjena FB.


Känner att internet har blivit segare och datorn, kan bero på virus. Så vill försöka formatera om datorn. Problemet är att jag ej har en windows 7 skiva, har bara XP skiva. Men utan w7 kan jag tydligen ej utnyttja mina 6mb ram eller vad det nu är :P


Iaf, hur formaterar man om datorn utan windows 7 skiva?


Sjukt tacksam för hjälp!


Tack på förhand.
xebbish Vanlig användare
dylan=D!
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..