Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övernaturliga filmer

Skriven av hekla den 29 februari 2012, kl 21:48 · 582 träffar · 6 kommentarer
Någon som vet en fet bra film som handlar om smarta/övernaturliga människor?, Jag har bara sätt ett par stycken av det slaget och jag bara älskade dom...


Skulle gärna vilja ha lite feta tips på filmer som handlar om "hackers", dom filmerna jag har sätt som handlar om hackers har inte varit så imponerande än och det är alla dom tre filmerna som heter "hackers". även dokumentären


Tack på förhand!
hekla Vanlig användare
karl henrik
Texten ovan är skriven av en användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texten är sanning.

Användarnas kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..